KEKERST 2017

Amuse vis:
Bisque
Amuse vlees:
Dubbel getrokken runderbouillon

Voor vis:
Tataar van rivier kreeft, gel van Citroen, boeddha’s hand, radijs en een krokant van citroen
Voor vlees:
Steak Tataar, radijs, ingelegde ui, mayo van gerookte knol, krokant van truffel

Tussen 1 vis:
Demi Homard, kreeften mayo, tartaar van Bouquet
Tussen 1 vlees:
Vitello van kek, zoetzure groente, truffel mayo, runder bitterbal

Tussen 2 vis:
Zwaardvis, verschillende bereidingen van tomaat, coquille in schelp, Hollandaise
Tussen 2 vlees:
Short rib, crème van gerookte knolselderij, eigen jus, compote van ui, geschroeide baby groente

Hoofd vis:
Skrei, met verschilde bereidingen van gele biet met een beure blanc saus
Hoofd vlees:
Flat steak, verschilde bereiding van rode biet en een rode wijs saus

Dessert zoet:
Pannacotta van sinaasappel, espuma vanille, gel vanille, crumble van sinaasappel, citroen
sorbet en een glas van Citroen napoleon
Dessert hartig:
5 kazen

€ 52,50

Restaurant Kek Privat:

Restaurant

“Sit down” diner 35 personen

Next Door

“Sit down” diner 30 personen

First Floor

“Sit down” diner 45 personen; borrel of receptie 50 personen; vergaderen 8-20 personen, Flip Over

Captains table

8 Zitplaatsen

Bar

40 Personen

Boothuis

“Sit down” diner 25 personen; borrel of receptie 50 personen; Vergaderen 8-20 personen, Flat Screen/Flip Over

Zomerterras

“sit down” diner 60; borrel of receptie 100 pers.

 

 

KEK Menu

Ons meest representatieve gezelschap menu
2-gangen 45,–/3-gangen 47,50;

VOOR met huisgebakken brood en olijfolie en onze boter
Centraal op tafel geplaatste tegels met diverse kleine gerechtjes van KOE & KREEFT
Bijvoorbeeld; Cocktail van Kreeft en garnalen, Vitello van Koe&Kreeft, Bisque etc. Van alles evenveel als het aantal gasten.

HOOFD met frietjes van dagelijks vers gesneden friet van hele aardappelen en mayo
Centraal op tafel geplaatste planken met getrancheerd vlees en halve “gekraakte” kreeften. Van alles evenveel als het aantal gasten.

NA
ETON MESS, dessert op zilveren schalen van merengue en aardbeien.

Wij informeren de gasten aan tafel dat we dit gaan serveren en passen dit menu graag aan voor gasten met diëten of sterke voorkeur voor alternatieven.

Arrangementen

test